Vacature Meewerkend voorman/CNC-draaier

09 september 2020

Ben jij een ervaren CNC-draaier en heb je affiniteit met leidinggeven? Ben je daadkrachtig en weet jij collega’s te motiveren en te verbinden op een positieve en energieke manier? Bij Metaalbewerkingsbedrijf Smit BV krijg je de kans om je eigen stempel te drukken op het succes van ons bedrijf in de genoemde functie.

Je weet collega’s mee te nemen in je enthousiasme voor het vak van CNC-draaier en je krijgt energie van het nauwkeurig afwerken van producten. Als meewerkend voorman werk je mee met het team en ben je tegelijkertijd verantwoordelijk voor het resultaat dat jullie behalen. Je bent een echte vakman die de werkzaamheden efficiënt uitvoert. Het motiveren en het aansturen van de medewerkers doe jij van nature. Daarnaast ben je de spil in het team als het gaat om het opleiden van collega’s.

  • Je komt te werken in een hecht team van 6 CNC-draaiers die gezamenlijk 10 CNC-draaibanken onder de hoede hebben.
  • Samen met de werkplaatschef en het hoofd bedrijfsbureau bespreek je wekelijks de inkomende orders en stem je dagelijks de productie- en personeelsplanning af.
  • Wekelijks communiceer je de planning aan je team.
  • De verdeling tussen organisatorische- en uitvoerende werkzaamheden is ongeveer 25% / 75%.
  • Jij bent het eerste aanspreekpunt op de werkvloer en de verbindende factor tussen de werkvloer en het bedrijfsbureau.
  • Je rapporteert aan de werkplaatschef.
  • Daarnaast ben je natuurlijk bezig met je passie CNC-draaien!

 

Wat bieden wij jou?

Als werknemer binnen Smit BV heb je een goede toekomst. Er heerst een uitstekende werksfeer met korte lijnen. Als meewerkend voorman geef je sturing aan een gedreven en ambitieus team van 6 CNC-draaiers. Je werkt aan interessante en afwisselende projecten en je hebt vrijheid in het bedenken van oplossingen.

Een vast dienstverband bij Smit BV
Volop opleidingsmogelijkheden: het vakmanschap staat bij Smit BV hoog in het vaandel. Medewerkers opleiden waar nodig en een goede en veilige werkomgeving creëren zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf;
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: marktconform salaris, CAO Kleinmetaal, 25 vakantiedagen, 5 ADV dagen, 1 doktersdag, werkweek van 38,75 uur, reiskostenvergoeding
Werktijden: maandag tot en met vrijdag van 7.45 uur tot 16.30 uur. Overwerken alleen indien nodig en maximaal 2 uur.       

                                                                                                                                             
 Wat breng je mee als Meewerkend Voorman/ CNC Draaier?

Je hebt ervaring met CNC-draaien en interesse in productietechnieken en procesoptimalisatie. Je weet hoe je vakmensen kunt aansturen en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt plezier in het begeleiden van collega’s in hun vaktechnische groei. Je bent ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière!
Je hebt ruime ervaring met CNC-draaien (Smit gebruikt Fanuc en ISO besturing).
Bij voorkeur heb je ervaring met harddraaien (bewerken van gehard materiaal).
Kennis van gereedschappen en opspanmiddelen.
Geschiktheid en/of ervaring voor de aansturing en opleiding van vakmensen.
Je communiceert op een open en duidelijke manier, kort op de bal en niet bang om te zeggen waarop het staat.
Daadkrachtige persoonlijkheid, accuraat, oplossingsgericht en proactief.
 

Over Smit Metaal: “Klanten laten schitteren”

SMIT BV in Abcoude is al sinds 1967 actief in de hoogwaardige verspanende metaalbewerking. Wij bieden opdrachtgevers ondersteuning en advies bij het ontwerpen en ontwikkelen van een prototype naar serieproductie. Met een team van 20 mensen worden seriematig onderdelen voor de apparaten-en machinebouw geproduceerd. De laatste dertig jaar zijn we uitgegroeid tot een moderne fabriek met een up-to-date hightech CNC-gestuurd machinepark. Als toeleverancier realiseren wij ons dat wij mede verantwoordelijk zijn voor het succes van onze klanten. Wij willen onze klanten laten schitteren bij hun klanten door kwaliteit op tijd te leveren. Leverbetrouwbaarheid en klanten ontzorgen zit in ons DNA.

Het machinepark bestaat uit 14 bewerkingscentra's: 4 CNC-freesbanken met UR10-beladingsrobot, en 10 CNC-draaibanken waarvan acht met stangenaanvoer en een gantry-loader. Drie CNC-draaibanken beschikken over twee spindels en twee turrets om complete producten te draaien en frezen in één opspanning. Hierdoor is het draaien en frezen van elk ruw- en halffabricaat tot eindproducten en gereedschappen mogelijk van elke metaalsoort: van aluminium tot roestvast- of gereedschapstaal en zelfs kunststoffen. De productie wordt uitgevoerd in enkelstuks tot middelgrote series.

We beschikken over Edgecam software om CAD tekeningen om te zetten naar CNC-programma's. We beheren de CNC-programma's in het CIMCO CNC communicatieprogramma DNC-MAX. Onze producten worden, indien nodig, met een CNC 3D meetmachine gecontroleerd. De productiegegevens van alle opdrachten worden opgeslagen in het geavanceerde ERP-systeem MKG voor naspeurbaarheid en hergebruik bij repeterende opdrachten. Dit alles resulteert in een bedrijfsvoering volgens ISO-9001:2008 normen, die efficiënt werken mogelijk maakt.

Heb je interesse? Reageer dan hier of stuur je CV naar: dick@smitbv.eu. Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Dick Weijman, algemeen directeur via tel. 06 – 5588 5716, ook buiten kantooruren.


‹ Naar het overzicht


Contact
Neem direct contact met ons op via de e-mail of via het contactformulier!