Hoe doen we het

Home / Hoe doen we het
Hoe laat Smit jou schitteren bij je klanten?

Die cruciale fijnmetalen onderdelen die mede het succes van jouw product bepalen, vaak zijn ze onzichtbaar, maar altijd onmisbaar. In juist die kleine, fijnmetalen onderdelen zijn wij groots. Achter de schermen, als voorloper in vakbekwaamheid en precisie, zodat jij met jouw eindproduct keer op keer kunt schitteren bij jouw klanten.

We helpen je dan ook graag met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van fijnmetalen onderdelen voor machines, materieel, gereedschappen, technische systemen en instrumenten. Van eenvoudige tot complexe onderdelen, ook met kleine toleranties.

Vanuit deskundig advies rondom materiaaltoepassing, tolerantiebereik en oppervlaktebehandeling, leveren wij hoogwaardige halffabricaten voor eindproducten, van elke metaalsoort. Dit doen wij onder andere door middel van hypermoderne metaalbewerkingen, CNC draaiwerk en CNC freeswerk.

Samen ontwerpen

Slim ontwerpen doe je samen. Want wij weten dat er altijd ergens ontwikkelwinst te behalen is. Of dat nu gaat over tijd, energie, materialen of kosten. En dat begint in de basis bij het ontwerp. Wij werken daarom het liefst volgens het ‘slim-samen-principe’. Omdat we al vroeg in het proces samen optrekken en zo komen tot het optimale eindproduct, schitteren jij en je producten bij klanten.

Slim produceren

Bij Smit ontwerpen, ontwikkelen en produceren we fijnmetalen eenvoudige en complexe onderdelen en hoogwaardige halffabricaten voor eindproducten, van elke metaalsoort. Dit doen wij onder andere met behulp van hypermoderne metaalbewerkingen, CNC-draai- en CNC-freeswerk. Reken daarbij op de 3 V’s van Smit; Vertrouwd, Vooruitstrevend en Vakbekwaam. Want slim produceren is ons vak.

Hightech machinepark

Jij kunt met jouw eindproduct keer op keer schitteren bij klanten, mede dankzij ons hightech machinepark en de vakbekwaamheid en precisie die wij in jouw metalen producten en onderdelen stoppen. Het machinepark van Smit bestaat uit ongeveer 30 machines, robots, draaibewerkingscentra en freesbewerkingscentra.

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is voor de collega’s bij Smit een vanzelfsprekendheid en randvoorwaarde. Het is de standaard bij ons en zo beleven wij het ook. Als wij jou willen laten schitteren bij jouw klanten dan kan het ook niet anders. Dan is het vanzelfsprekend moet je ervan uit kunnen gaan dat het bij Smit goed zit als het over kwaliteit en kwaliteitssystemen gaat.

Wil jij ook met jouw product schitteren bij jouw klanten?

Neem gerust contact met ons op!

Mail ons Direct contact

Schrijf je ook meteen in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!