Agritechniek

Home / Voor wie / Agritechniek
Agritechniek en fijnmetalen onderdelen

Opdrachtgevers van Smit in de agritechniek leveren aan zeer uiteenlopende agribusiness en landbouwmechanisatie bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan fabrikanten, importeurs, loonbedrijven en mechanisatiebedrijven. Maar ook bijvoorbeeld aan melkveehouderijen en de wegenbouw bijvoorbeeld. De landbouwwerktuigen, middelen, systemen en gereedschappen bevatten fijnmetalen onderdelen in alle materiaalsoorten, uitvoeringen en afmetingen. Deze onderdelen verlangen een range aan nauwkeurigheden en toleranties. Smit is juist hierin gespecialiseerd.

Onderdelen voor machines en landbouwvoertuigen

Je maakt machines en voertuigen die geschikt moeten zijn voor uiteenlopende toepassingen binnen en buiten. Ze moeten moet bijvoorbeeld goederen kunnen laden en lossen. Of toevoeren, verzamelen, stapelen en transporteren.

Zomaar een greep uit de machines en voertuigen in de landbouw en brede agrarische sector waar Smit metalen onderdelen voor levert; landbouwvoertuigen als maaiers, rooimachines, plantmachines, teeltmachines, graafcombinaties, schrankladers en rupsladers. Maar ook sorteer- en verwerkingsmachines voor bloembollen bijvoorbeeld.

Machines voor intensief gebruik in groen- en plantsoendiensten. En onderdelen voor multifunctionele tractoren om in de fruitteelt, tuinbouw en kassen te kunnen werken. Of voor het onderhouden van wegen en terreinen. Of bijvoorbeeld elektrische heftrucks voor groenonderhoud.

Metalen onderdelen en halffabricaten voor de agrarische sector

Smit ontwerpt, ontwikkelt en produceert fijnmetalen onderdelen voor machines, materieel, gereedschappen, technische systemen en instrumenten in de agrarische sector. Eenvoudige tot complexe onderdelen van metaal met uitzonderlijk kleine toleranties. Halffabricaten voor eindproducten en gereedschappen, van elke metaalsoort, door middel van hoogwaardige metaalbewerking. Dankzij geavanceerd CNC-draaiwerk en CNC-freeswerk. Van prototype en enkele stuks tot middelgrote serieproductie. Met deskundig advies rondom tolerantiebereik, materiaaltoepassing en oppervlaktebehandeling.

Zoek je metalen onderdelen en halffabricaten voor de agrarische sector, zoals landbouwmachines en landbouwvoertuigen

Neem dan contact op met Smit

Mail ons Direct contact

Dankzij onze inzet kun jij schitteren en stralen met een fantastisch product bij je klanten. Betrek ons daarom eerder, dan krijg je een slimmer product. Kleine onderdelen zijn dan wel niet altijd zichtbaar, maar wel onmisbaar in het geheel.

Mis niets en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!