Sorteer- en transportsystemen

Home / Voor wie / Sorteren en transporteren
Sorteren en transporteren, Smit laat je schitteren!

Transporteren en sorteren, dat is bekend terrein voor Smit. Dat moet secuur, robuust en betrouwbaar gebeuren. Zo hebben we opdrachtgevers die gespecialiseerd zijn in interne transportsystemen als rollenbanen, bandtransport en kettingtransporteurs. Maar bijvoorbeeld ook in het verplaatsen van (zware) goederen binnen een bedrijf. Voor hen verzorgen we allerlei metalen onderdelen voor rolcontainers, stapelaars en bijvoorbeeld onderdelen voor interne transportmiddelen als heftrucks en transportwagens.

Onderdelen voor post- en sorteermachines

Fijnmetalen halffabricaten en onderdelen voor alle machines en systemen voor transport en sorteren, daarvoor moet je bij Smit zijn. Zoals voor onze opdrachtgevers die leveren aan distributiecentra en de grote spelers in de postmarkt. Denk dan aan allerlei soorten en maten metalen assen in sorteersystemen voor post en pakketten. Zeker bij specifieke maatvoering is hierbij een bepaalde nauwkeurigheid nodig.

Onderdelen voor de lopende band

Smit levert ook allerlei onderdelen voor allerlei transportsystemen zoals transportbanden en allerlei andere soorten lopende banden. Het betreft hier de banden die uit blokjes metaal opgebouwd zijn, als een soort kettingen die allemaal met elkaar verbonden zijn en ronddraaien. Dit gaat vaak over hele kleine onderdelen in duizenden tegelijk. Een typische klus voor Smit dus.

Snelle levering

Het gaat in deze branches van transporteren en sorteren vaak om grote systemen en machines, waarin heel veel verschillende onderdelen verwerkt zijn. Hierdoor ontstaat na de eerste fase van de grote aantallen vaak de behoefte om relatief kleine leveringen te krijgen. Bijvoorbeeld om problemen te voorkomen als er iets afbreekt. Of ten behoeve van goed onderhoud van de diverse machines en systemen. Wij zorgen er altijd voor dat we zo veel mogelijk meeveren met onze opdrachtgevers, qua behoeftes en timing.

Doordat we als Smit op korte termijn allerlei reserveonderdelen van transportsystemen, post- en sorteermachines kunnen leveren, blijven deze opdrachtgevers schitteren bij hun klanten. En ook dat is de service van Smit.

 

Als het gaat over onderdelen voor transportsystemen en sorteermachines, dan kun je rekenen op de 3 V's van Smit; vooruitstrevend, vakbekwaam en vertrouwd

Test het zelf!

Mail ons Direct contact