Materiaalsoorten

Home / Wat doen we / Materiaalsoorten
Welke materiaalsoort kunnen we voor je bewerken?

Bij Smit laten we onze opdrachtgevers graag schitteren bij hun klanten. Of dat nou met onderdelen, halffabricaten of eindproducten in aluminium, rvs of staal is. Of in diverse kunststofsoorten als Nylon en POM, want dat doen we ook. En wat dacht je van messing, net als aluminium een relatief zachte materiaalsoort, die we eenvoudig voor je kunnen verspanen. De metaalsoorten rvs en staal kennen verschillende gradaties die we bij Smit allemaal kunnen bewerken in onze draaibewerkingscentra en freesbewerkingscentra.

We bewerken eenvoudige tot complexe fijnmechanische – en kunststof onderdelen voor vele branches. Het bewerken van hoogwaardige materialen met nauwe toleranties, in kleine en grote series, dat is waar we goed in zijn. Dat is waar onze opdrachtgevers mee schitteren bij hun klanten.

Wat kunnen we als Smit voor je bewerken, produceren en assembleren?
  • aluminium producten
  • rvs producten
  • stalen producten
  • kunststof producten
  • messing producten

Informeer direct naar de mogelijkheden. Staat de materiaalsoort die jij wilt laten bewerken er niet bij? Informeer dan toch even, want misschien kunnen we ook voor jou de onmisbare schakel in productrealisatie zijn.

Neem direct contact met ons op

via e-mail of via het contactformulier!

Mail ons Direct contact