Machine- en apparatenbouw

Home / Voor wie / Machine- en apparatenbouw
Fijnmetaal in de machine- en apparatenbouw

Van landbouwmachines tot verpakkingsmachines en van sorteer- en transportsystemen tot allerlei agritechnische apparaten, rvs apparatuur en robotsystemen. Van bouwmachines tot gereedschappen en onderdelen voor de jachtbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken, de fijnmetalen onderdelen en producten van Smit vinden hun weg naar een groot scala aan machine- en apparatenbouwers. Hoge, constante kwaliteit staat bij Smit voorop.

meten is weten

Co-creatie en co-engineering

In de maakindustrie ontwikkelt en produceert de machine- en apparatenbouwbranche allerlei unieke, geavanceerde en innovatieve machines en apparaten. Wij begrijpen machinebouw. Onze specialisatie is niet voor niets fijnmetalen onderdelen voor machines, materieel, gereedschappen, technische systemen en instrumenten. We denken daarom graag met je mee als het gaat over gefreesde componenten, constructies, bewerkingen en de haalbaarheid van het geheel.

Wij werken bij Smit volgens het ‘slim-samen-principe’. Jij en je producten schitteren bij je klanten omdat we vroeg in het proces samen optrekken als het gaat over ontwikkeling en ontwerp. Zo komen we samen tot de optimale machine of het optimale apparaat. Profiteer daarom van onze diepgaande kennis rondom toleranties, slimme technologie en puur vakmanschap.

over ons

We helpen je graag met ontwerp, ontwikkeling en productie van de fijnmetalen onderdelen in je machines, materieel, gereedschappen, technische systemen en instrumenten. Of het nu eenvoudige of juist complexe fijnmetalen onderdelen met kleine toleranties zijn. Met deskundig advies rondom materiaaltoepassing, tolerantiebereik en oppervlaktebehandeling, komen we samen tot verbeteringen. Met als doel een optimaal resultaat. Zo zijn we die onmisbare schakel in productrealisatie.

hoe doen we het

Hypermoderne metaalbewerkingen

Waar zetten we onze hypermoderne metaalbewerkingen, CNC-draai- en CNC-freeswerk zoal in? Bijvoorbeeld voor bouwers van apparaten voor bodemonderzoek. Maar ook voor gasverbrandingssystemen en uitlaatgasmeetsystemen voor de motoren industrie. En wat dacht je van de plaatverwerkende industrie? Of machinebouwers die consoles en terminals nodig hebben voor besturingssystemen. Onderdelen voor inspectierobots in de industrie en kassenteelt, melk- en voerrobots, transportrobots…

Je ziet het. De toepassingsgebieden voor de fijnmetalen onderdelen van Smit zijn breed en nagenoeg eindeloos. De uitgangspunten echter altijd hetzelfde. Bij ons kun je namelijk altijd rekenen op de 3 V’s van Smit B.V.; Vertrouwd, Vooruitstrevend en Vakbekwaam.

Wil je ook gewoon goede fijnmetalen onderdelen en producten, voor een redelijke prijs, in series met een constante kwaliteit en op tijd geleverd? Ga dan voor een betrouwbare partner. Ga voor Smit en schitter bij je klanten!

Neem direct contact met ons op

via e-mail of via het contactformulier!

Mail ons Direct contact