Aanvullende diensten

Home / Wat doen we / Aanvullende diensten
Aanvullende diensten Smit

Rondom het metaalbewerkingsproces zelf komen natuurlijk nog allerlei andere bijkomende activiteiten kijken. Denk aan ontwerpen en prototyping, co-engineering, co-creatie, assemblage en allerlei logistieke services. En in uitzonderlijke gevallen ook de uitbesteding van overige metaalbewerkingen.

Assemblage

Indien gewenst verzorgen we de assemblage voor onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld door het fijnmetalen of kunststof onderdeel direct samen te stellen in het eindproduct.

Logistieke service

Voor bepaalde opdrachtgevers en in bepaalde gevallen kunnen wij een voorraad aan houden van het eindproduct. . Hierdoor kunnen zij hun bedrijfszekerheid waarborgen, flexibiliteit creëren of ruimtegebrek voorkomen, omdat we een bepaalde hoeveelheid cruciale producten, onderdelen of materialen voor hen op voorraad houden.

Co-engineering

Smit ondersteunt opdrachtgevers bij het ontwerpproces als daar behoefte aan is. We voegen dan onze productietechnische kennis toe tijdens het ontwerpproces van de opdrachtgever om samen tot het optimale resultaat te komen.. Dat is wat ontzorgen betekent bij Smit.

Ontwikkelwinst

Als rode draad in de samenwerking met onze opdrachtgevers en partners loopt het creëren van ontwikkelwinst. Verbeteringen doorvoeren op alle mogelijke vlakken waarvan opdrachtgevers, hun klanten en zelfs eindgebruikers uiteindelijk profiteren. Denk aan besparingen in tijd, geld, materiaal of bijvoorbeeld energie. Wij werken daarom met onze partners en opdrachtgevers graag volgens dit ‘slim-samen-principe’ zoals wij dat noemen.

Benieuwd welke aanvullende diensten een uitkomst zijn voor jou?
En hoe we ook in jouw situatie samen ontwikkelwinst kunnen behalen?

Neem dan eens contact met ons op dan
bespreken we dat!

Mail ons Direct contact