Smit laat jou schitteren
bij jouw klanten

Home / Over ons

Iedere dag weer willen we jou met je producten laten schitteren bij jouw klanten. Wij willen dat jij succesvol bent! Dat is waarom wij met veel plezier en toewijding graag voor je aan de slag gaan. Door je te helpen met ontwerp, ontwikkeling en productie van fijnmetalen halffabricaten voor eindproducten, van elke metaalsoort.
Toegepast in jouw machine, gereedschap, systeem of instrument bijvoorbeeld.

Fenometaal in het kleine en fijne metaal

Vaak zijn ze onzichtbaar, maar altijd onmisbaar. Die cruciale fijnmetalen onderdelen die mede het succes van jouw onderdeel of eindproduct bepalen. Juist in die kleine, fijnmetalen onderdelen zijn wij groots. Want achter de schermen zijn wij voorloper in vakbekwaamheid en precisie. Jij kunt met jouw product keer op keer schitteren bij jouw klanten. Dankzij onze fenometalenonderdelen.

Smits’ slim-samen-principe

Wij weten dat ontwikkelwinst altijd te behalen is, ook in jouw specifieke situatie. We bekijken namelijk altijd het totale plaatje. Winst is altijd wel ergens te behalen daar waar het gaat over tijd, energie, materialen en kosten. Daarom werken wij volgens het ‘slim-samen-principe’. Hierdoor schitteren jij en je producten bij je klanten.

We trekken vroeg in het proces samen op, om zo te komen tot het optimale eindproduct.
Van het eerste idee tot het uitgewerkte ontwerp en van de eerste prototypes tot grotere series.  En daar stopt het wat ons betreft niet, ook als we produceren gaan we door met het zoeken naar verbeteringen. Profiteer ook van onze diepgaande kennis rondom toleranties, slimme technologie en puur vakmanschap.

Slim werken doe je succesvol samen met Smit

Ervaar het zelf

Mail ons Direct contact
Onmisbare schakel in productrealisatie

We laten onze klanten schitteren bij hun klanten, door ze te helpen met ontwerp, ontwikkeling en productie van fijnmetalen onderdelen voor machines, materieel, gereedschappen, technische systemen en instrumenten. Van eenvoudige tot complexe onderdelen met uitzonderlijk kleine toleranties.

Vanuit deskundig advies rondom materiaaltoepassing, tolerantiebereik en oppervlaktebehandeling leveren wij hoogwaardige halffabricaten voor eindproducten, van elke metaalsoort. Dit doen wij onder andere door middel van hypermoderne metaalbewerkingen, CNC-draai- en CNC-freeswerk.

3 V’s van Smit B.V.

Vertrouwd, Vooruitstrevend en Vakbekwaam. Daar mag je altijd op rekenen bij Smit. En daaraan kun je ons duidelijk herkennen. Vertrouwd in onze omgang met klanten, medewerkers, leveranciers en anderen relaties, vooruitstrevend en vakbekwaam in onze werkwijze.

De 3 V's van Smit zelf eens ervaren?

Neem meteen contact met ons op

Mail ons Direct contact

Schrijf je ook meteen in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!