Wie laat Smit
allemaal schitteren?

Home / Voor wie

Smit laat opdrachtgevers in veel verschillende branches bij hun klanten schitteren. Van machinebouwers tot producenten in de levensmiddelenindustrie en van bouw- en constructiebedrijven tot de medische industrie. En van de transportwereld tot de hijsmiddelenbranche en van de liftindustrie tot producenten van gereedschappen. Zeer divers dus!

Inkopers van materialen, directies, engineers en technisch managers profiteren van onze eenvoudige en complexe fijnmetalen onderdelen en halffabricaten voor eindproducten en gereedschappen met uitzonderlijk kleine toleranties. Elke metaalsoort kunnen we hoogwaardig bewerken, dankzij hypermodern CNC-draai- en CNC-freeswerk. Van prototype, enkele stuks tot middelgrote serieproductie.

Voedingsmiddelenindustrie

Zo produceren we fijnmetalen onderdelen en producten voor de voedingsmiddelenindustrie, waarin veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn. Diverse opdrachtgevers bouwen machines en producten die met de voedselketen of voeding te maken hebben. Voor bakkerijen, eiersorteermachines, toepassingen in de aardappelverwerkende industrie, vacuümapparatuur voor keukens en transportbanden in de voedingsindustrie.

Machine- en apparatenbouw

Ook in de machine- en apparatenbouw produceren we zeer uiteenlopende fijnmetalen onderdelen voor bijvoorbeeld landbouwmachines, verpakkingsmachines, sorteer- en transportsystemen, agritechnische apparaten, rvs apparatuur en robotsystemen.

Hijsmiddelenbranche

Met hijsen en heffen zit het goed bij Smit. Allerlei halffabricaten voor eindproducten en gereedschappen die te maken hebben met hijsen en heffen leveren wij naar grote tevredenheid aan onze opdrachtgevers in de hijsmiddelenbranche. Ook als het complex is en veiligheid op de eerste plaats komtek staat.

Sorteren en transporteren

Transporteren en sorteren zijn bekend terrein voor Smit. We hebben opdrachtgevers gespecialiseerd in interne transportsystemen als rollenbanen, bandtransport en kettingtransporteurs. Maar ook opdrachtgevers die leveren aan distributiecentra en de grote spelers in de postmarkt. Denk dan aan allerlei soorten en maten metalen assen in sorteersystemen voor post en pakketten.

Agritechniek

Opdrachtgevers van Smit in de agritechniek zijn bijvoorbeeld fabrikanten, importeurs, loonbedrijven en mechanisatiebedrijven. Maar ook melkveehouderijen en wegenbouwers bijvoorbeeld. De landbouwwerktuigen, middelen, systemen en gereedschappen bevatten fijnmetalen onderdelen in alle materiaalsoorten, uitvoeringen en afmetingen.

Bouwbranche

Bouwbedrijven en constructiebedrijven gebruiken allerlei rvs mallen en gereedschappen op de bouwplaats of in de fabriek tijdens prefabricage. Bouwtechniek is een niet te onderschatten onderdeel in de realisatie van gebouwen en woningen. Voor een soepel constructie- en bouwproces, een snelle bouwtijd, gewenste vormvrijheid en flexibiliteit is het belangrijk dat deze mallen en gereedschappen optimaal functioneren en onderhoud (preventief) plaatsvindt.

 Jachtbouw

Voor jachtbouwers verzorgt Smit hoogwaardige metaalbewerkingen en metalen onderdelen in het interieur van luxe, unieke custom built zeiljachten en motorjachten die aan strenge eisen moeten voldoen.

 Fijnmechanische industrie

Fijnmechanische onderdelen en toepassingen, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben opdrachtgevers uit specifieke fijnmechanische industrieën. Van diamantbewerking, meet- en regeltechniek tot de medische wereld en van toepassingen voor defensie, automotive tot allerlei industriële toepassingen.

In welke branche j ook werkzaam bent, slim werken doe je succesvol samen met Smit

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en toepassingen in jouw branche

Mail ons Direct contact