Stand van zaken bij Smit
in verband met het Corona-virus

Home / Nieuws / Stand van zaken bij Smit in verband met het Corona-virus

In het licht van de Corona-pandemie delen wij graag de actuele stand van zaken bij Metaalbewerkingsbedrijf Smit met je.

Een aantal medewerkers met lichte verkoudheidsverschijnselen (in de familie) moeten, tegen hun zin, thuis blijven. Op de vloer wordt goed afstand gehouden en we hebben de werktijden en pauzes gescheiden in 2 groepen. Daarnaast zijn de bekende hygiënische maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Thuiswerken is in onze productie helaas niet mogelijk.
Ons orderboek is goed gevuld en we zijn volop bezig om de ‘output’ van onze productie te maximaliseren zodat wij onze leverafspraken volledig kunnen nakomen. Dat lukt tot nu toe naar onze tevredenheid, naar verwachting ook als er sprake zou zijn van een toename van het aantal (preventieve) thuisblijvers. Daarnaast maken wij maximaal gebruik van onze cobots en breiden wij het gebruik daarvan uit teneinde een zekere voorsprong op te bouwen.

Vooralsnog verloopt de aanlevering van grondstoffen naar wens. Er doen zich bij onze materiaaltoeleveranciers wel enige problemen voor met leveringen vanuit Italië maar men slaagt er nog steeds in om te voldoen aan onze behoefte. Waar nodig hebben wij voldoende materiaal besteld en/of capaciteit gereserveerd. Indien nodig anticiperen we graag met je op toekomstige materiaalbehoeftes.

Mocht je andere problemen ondervinden in je ‘supply chain’ dan staan wij klaar om je te ondersteunen met onze draai- en frees-expertise en alle flexibiliteit van onze organisatie.
Deze situatie raakt ons allen. Wij hopen dat dit voor jou en jouw klanten beperkte consequenties zal hebben en van tijdelijke aard zal zijn.

Neem contact met ons op

We vertrouwen erop dat we met de genomen maatregelen in goede gezondheid samen het succes van onze samenwerking zullen kunnen voortzetten en bestendigen.

Veel succes gewenst in de komende periode.