Vacature Ervaren CNC-frezer

Home / Nieuws / Vacature Ervaren CNC-frezer
Zelfstandig werkend CNC-Frezer (m/v)

Ben jij een ervaren CNC-frezer en hou je van uitdagingen? Ben je daadkrachtig en ondersteun je collega’s graag in de ontwikkeling van hun vakmanschap? Bij Metaalbewerkingsbedrijf Smit BV krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van ons bedrijf.

Je bent een zeer zelfstandig werkende collega met groot enthousiasme voor het vak van CNC-frezer en je krijgt energie van het nauwkeurig afwerken van producten. Je bent een echte vakman die de werkzaamheden efficiënt uitvoert en grote waarde hecht aan het leveren van kwaliteit. Daarnaast ondersteun je collega’s met je vakmanschap.

  • Je komt te werken in een organisatie met 21 medewerkers en een hecht team van 9 CNC-frezers die gezamenlijk 13 CNC-freesbanken/-beweringscentra onder de hoede hebben.
  • Je krijgt één van onze freesmachines onder je hoede en je bent verantwoordelijk voor het produceren van kleine series produkten
  • Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op onze gerobotiseerde freesbewerkingscentra
  • Je werkt zeer zelfstandig en rapporteert aan de werkplaatschef
   Je houdt je natuurlijk bezig met de passie CNC-frezen
Wat bieden wij jou?

Als werknemer binnen Smit BV heb je een goede toekomst. Er heerst een uitstekende werksfeer met korte lijnen. Als zelfstandige, ervaren cnc-frezer geef je ondersteuning aan de werkplaatschef enerzijds en je directe collega’s anderzijds. Je wordt gezien als een belangrijke spil  binnen het ambitieuze team van 9 CNC-frezers. Je werkt aan interessante en afwisselende projecten en je hebt vrijheid in het bedenken van oplossingen.

  • Een vast dienstverband bij Smit BV
  • Volop opleidingsmogelijkheden: het vakmanschap staat bij Smit BV hoog in het vaandel. Medewerkers opleiden waar nodig en een goede en veilige werkomgeving creëren zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: marktconform salaris, CAO Kleinmetaal, 25 vakantiedagen, 5 ADV dagen, 1 doktersdag, werkweek van 38,75 uur, reiskostenvergoeding
  • Werktijden: maandag tot en met vrijdag van 7.45 uur tot 16.30 uur. Overwerken alleen indien nodig en maximaal 2 uur.
Wat breng je mee als Zelfstandig CNC Frezer?

Je hebt ervaring met CNC-frezen en interesse in productietechnieken en procesoptimalisatie. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt plezier in het begeleiden/ondersteunen van collega’s in hun vaktechnische groei. Je bent ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière!

  • Je hebt ruime ervaring (min. 10 – 15 jaar) met CNC-frezen
  • Je bent zeer goed bekend met Fanuc en ISO-besturing; Ervaring met Heidenhain is een pré
  • Stevige ervaring met CAM, bij voorkeur met Edgecam
  • Goede kennis van gereedschappen en opspanmiddelen
  • Flexibel inzetbaar
  • Je communiceert op een open en duidelijke manier, kort op de bal en niet bang om te zeggen waarop het staat.
  • Daadkrachtige persoonlijkheid, accuraat, oplossingsgericht en proactief.
Over Smit Metaal: “Klanten laten schitteren”

SMIT BV in Abcoude is al sinds 1967 actief in de hoogwaardige verspanende metaalbewerking. Wij bieden opdrachtgevers ondersteuning en advies bij het ontwerpen en ontwikkelen van een prototype

naar serieproductie. Met een team van 20 mensen worden seriematig onderdelen voor de apparaten-en machinebouw geproduceerd. De laatste dertig jaar zijn we uitgegroeid tot een moderne fabriek met een up-to-date hightech CNC-gestuurd machinepark. Als toeleverancier realiseren wij ons dat wij mede verantwoordelijk zijn voor het succes van onze klanten. Wij willen onze klanten laten schitteren bij hun klanten door kwaliteit op tijd te leveren. Leverbetrouwbaarheid en klanten ontzorgen zit in ons DNA.

Machinepark

Het machinepark bestaat uit 14 bewerkingscentra’s waaronder 4 CNC-freesbanken met UR10-beladingsrobot en 10 CNC-draaibanken waarvan acht met stangenaanvoer en een gantry-loader. Drie CNC-draaibanken beschikken over twee spindels en twee turrets om complete producten te draaien en frezen in één opspanning. Hierdoor is het draaien en frezen van elk ruw- en halffabricaat tot eindproducten en gereedschappen mogelijk van elke metaalsoort: van aluminium tot roestvast- of gereedschapstaal en zelfs kunststoffen. De productie wordt uitgevoerd in enkelstuks tot middelgrote series.

Software

We beschikken over Edgecam software om CAD tekeningen om te zetten naar CNC-programma’s. We beheren de CNC-programma’s in het CIMCO CNC communicatieprogramma DNC-MAX. Onze producten worden, indien nodig, met een CNC 3D meetmachine gecontroleerd. De productiegegevens van alle opdrachten worden opgeslagen in het geavanceerde ERP-systeem MKG voor naspeurbaarheid en hergebruik bij repeterende opdrachten. Dit alles resulteert in een bedrijfsvoering volgens ISO-9001:2008 normen, die efficiënt werken mogelijk maakt.

Heb je interesse? Reageer dan hier of stuur je CV naar: dick@smitbv.eu. Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Dick Weijman, algemeen directeur via tel. 06 – 5588 5716, ook buiten kantooruren.